In de agricultuur is data vaak verspreidt over de dataplatformen van verschillende leveranciers. Wij willen de regie over data terugbrengen bij de boer, door data en systemen te bundelen. Zo kunnen er makkelijk nieuwe inzichten worden opgedaan en krijgt de boer weer grip op eigen data.

Toekomstgericht

Wij bouwen aan een platform dat snel meebeweegt met nieuwe regelingen, wetgeving en ontwikkelingen.

Transparant

Transparantie staat op nummer één. De data van de boer blijft ook van de boer.

Co-creatie

Wij werken samen met boeren en kennispartners aan een platform dat aansluit bij de wensen van de boer.

bg-left
bg-right

Onze visie op agricultuur

De controle over data is belangrijk in elke sector. Daarom hebben wij passie om tools te ontwikkelen die doelgerichte strategieën mogelijk maken op basis van data, veiligheid en kennis. We kunnen software en applicaties creëren die inzichten bieden en helpen bij het beheren van boerderijen.

Om relevante software te ontwikkelen, is het essentieel om samen te werken met de (potentiële) gebruikers. Daarom geven we prioriteit aan het luisteren naar boeren, zodat we software kunnen ontwikkelen die hen helpt hun bedrijf beter te beheren.

Intoagri

Inversable werkt samen met Intoagri aan de volgende generatie monitoringsoftware voor slimme landbouw. We betrekken boeren om de gebruikerservaring aan hun dagelijkse behoeften te laten voldoen.

Elke boerderij krijgt een eigen veilige online data-omgeving, gebaseerd op open-source oplossingen van de Apache Foundation. Met Kafka en Flink verwerken we real-time data van landbouwapparatuur tot toegankelijke inzichten voor het dagelijks beheren van bedrijfsactiviteiten. Zo krijgt de boer weer grip op eigen data!

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op

Wil je meer weten en ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Wij denken graag met je mee.