Onze werkwijze

Wij geloven in de kracht van samenwerken

Problemen oplossen doen we graag met elkaar. Daarom zijn wij bij Inversable groot fan van co-creatie: samen aan de oplossing werken met ieder waardevolle inbreng vanuit eigen expertise. Wij zullen ook altijd blijven doorvragen, zo komen we tot de kern van het probleem.

graphic-2

?️ 

Onze werkwijze

Wij geloven in de kracht van samenwerken

Problemen oplossen doen we graag met elkaar. Daarom zijn wij bij Inversable groot fan van co-creatie: samen aan de oplossing werken. Wij zullen ook altijd blijven doorvragen, zo komen wij tot de kern van het probleem.

Open source software

Open-source software

Wij bouwen maatwerkoplossingen met open source componenten. Deze componenten worden door duizenden bedrijven gebruikt en de broncode is openbaar in te zien en te beoordelen. Het voordeel hiervan is dat we profiteren van de duizenden uren aan kennis en expertise van de open source gemeenschap, terwijl we de mogelijkheid behouden om onze eigen maatwerkoplossingen te implementeren. Open source staat voor kennis, innovatie en transparantie; drie begrippen waar Inversable zich bij aansluit.

Meer dan alleen IT

Meer dan alleen IT

Onze gereedschapskist zit vol met technologie en diensten. Jij kunt kiezen wat je nodig hebt en in welke mate.

Wij kunnen jou helpen met het opstarten van een project, waarin we open laten zien wat we doen, zodat je er daarna zelf mee verder kunt. Mocht je meer hulp nodig hebben, dan staan wij vanaf het begin tot aan het einde voor je klaar. Zo kunnen wij het project, na het uitwerken van de oplossing, ook voor je hosten en blijven ondersteunen.

UX Design

Wij ontwerpen mensgericht en gebruiksvriendelijk – dan heb je er ook echt wat aan.

Content

Wij creëren content die past bij de oplossing die we hebben ontwikkeld.

Support

Snel passende hulp wanneer jij het nodig hebt

We helpen je verder

Jij bepaald wat je nodig hebt

Jij bepaalt wat je nodig hebt

Bij elk stap van het proces kan je instappen of uitstappen: jij bepaalt wat je nodig hebt om jouw probleem op te lossen.

Connectie

We komen graag in contact met nieuwe mensen met spannende ideeën. We raken het liefst betrokken vanaf het begin, beginnen klein en bouwen vanuit daar op.

Brainstorm

In een vroege fase faciliteren we brainstorm- en UX-sessies om de taak te begrijpen. Samen maken we een mindmap om wensen en mogelijkheden te documenteren. We tonen beschikbare open source componenten en stellen een doelarchitectuur voor.

Voorstel

Na de brainstormsessie sturen we je een verslag van de sessie met een beschrijving van het probleem en een voorstel hoe dit opgelost kan worden. We zullen een prototype van een product voorstellen en een offerte bijvoegen.

Ontwikkelen

Op basis van het prototype ontwikkelen we jouw softwareapplicatie met focus op functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. We evalueren en sturen bij indien nodig. Onze producten zijn vanaf het begin schaalbaar en geschikt voor big data, afgestemd op jouw behoeften.

Support

We laten je niet achter met een product dat je niet begrijpt. We kunnen een kennisbank opzetten en ons team staat klaar voor ondersteuning. Korte trainingssessies helpen je op weg. Onze kernwaarde is dat de gebruiker het product volledig begrijpt en we verschaffen alle benodigde middelen hiervoor.

Co-creatie

Onze sectoren

Co-creatie, het samen vinden van oplossingen en systemen op een innovatieve wijze opnieuw benaderen: dat is waar het bij Inversable om draait. We willen niet alleen oplossingen bieden, maar ook kijken naar de kansen die er in de data te vinden zijn. Onze klanten zijn experts in hun domein en wij brengen ervaring en visie in het proces van co-creatie. Zo ontwikkelden we voor een klant een modulaire en schaalbare app die data verwerkt van apparaten die verbonden zijn met warmte systemen. Dat zette ons aan het denken: wat als we ook data over het weer kunnen verzamelen en kunnen zien hoe dit het gebruik van de boiler beïnvloedt? Wat vertelt dit ons over het energieverbruik van een huishouden en hoe kan onze klant hiervan profiteren? Dit soort vragen brengen nieuwe ideeën op tafel, die aan het begin van het proces nog niet haalbaar waren. Daarom houden we van co-creatie!

Wil je meer weten over ons?

Neem dan gerust contact met ons op. Laten we samen innoveren!

graphic-2