Werken bij

Stage lopen of afstuderen?

Bij Inversable werken we graag samen met studenten voor stages en afstudeeropdrachten. We zorgen ervoor dat je opdracht waardevol en leerzaam is, met veel vrijheid om een passende opdracht te vinden. Tijdens je stage krijg je begeleiding van ons team en een eerlijke vergoeding.

graphic-2

Ervaringen van studenten

Ervaringen van studenten

Lees de ervaringen van studenten die hun stage of afstudeeropdracht succesvol bij ons hebben afgerond.

Tijdens mijn stage bij Inversable ontwikkelde ik een weer-microservice die weergegevens verzamelt en opslaat voor andere ontwikkelaars. Ik waardeerde de vrijheid om nieuwe technologieën te leren en prototypes te maken. Ik leerde daarnaast het belang van het delen van mijn eigen ideeën, wat leidde tot waardevolle discussies en betere oplossingen.

Thomas Djurrema

Software Engineering

Tijdens mijn stage bij Inversable werkte ik aan een handleiding voor energiecoöperaties bij Voorstroom. Ik onderzocht, gebruikersbehoeften, eisen, UX en UI om de handleiding te verbeteren. Ik waardeerde de verantwoordelijkheid en ruimte die ik kreeg om echt iets bij te dragen. Ook het belang van kritisch denken en proactief zijn zijn waardevolle vaardigheden die ik heb geleerd.

Sven Meekes

Toegepaste Psychologie

Beschikbare stageplekken

Beschikbare stageplekken

Wij bieden stage- en afstudeerplekken aan die aansluiten bij meerdere studies. We bieden de meeste plekken in software engineering, maar ook met een studie als UX design, communicatie, small business and retail management of toegepaste psychologie kun je bij ons terecht. Zie je zelf een mooie kans? Neem vooral contact met ons op!

Software Engineering

Software engineering

Unieke kans: zelfstandig project

UX Design

Content Creatie

Toegepaste Psychologie

Meer weten over een stage- of afstudeeropdracht?

Neem dan gerust contact met ons op.

graphic-2