De manier waarop wij energie produceren en gebruiken is met ongekende snelheid aan het veranderen. Bij Inversable willen wij door middel van datagedreven inzichten en oplossingen deze energietransitie op een duurzame wijze versnellen.

Datagedreven

Wij gebruiken data om de energietransitie te versnellen.

ODA

Wij zijn gecertificeerd om meterstanden uit te lezen. Meer weten?

Duurzaam

Wij geloven in de kracht van duurzame energie.

bg-left
bg-right

Onze visie op energie

Bij Inversable ondersteunen we met passie initiatieven die bijdragen aan een duurzame en eerlijke transitie in de energiesector. Tegenwoordig wordt energie steeds meer decentraal opgewekt en verbruikt – denk aan zonne-energie, windenergie en batterijen. Dat is een mooie ontwikkeling, maar ook een die complexiteit met zich meebrengt. Om de energietransitie in goede banen te leiden, zijn goede tools om data in te zien en te beheren essentieel. Daarom bouwen bij aan oplossingen die helpen om energieverbruik en -productie te beheren en monitoren.

ODA

Wij zijn een Overige Diensten Aanbieder, dit betekent dat wij, met toestemming, meterstanden mogen uitlezen van kleinverbruikers.

Voorstroom

Voorstroom biedt complete software voor het starten, beheren en monitoren van energiecollectieven en is marktleider in Nederland. Met Voorstroom kunnen collectieven installaties monitoren, opbrengsten verdelen en communiceren via gebruiksvriendelijke apps.

Sinds de oprichting in 2016 groeide Voorstroom snel tot het standaardplatform voor groene energiecollectieven. Na vijf jaar samenwerking werd Voorstroom in 2021 volledig overgenomen door Inversable en blijft het nieuwe groene energie-initiatieven ondersteunen.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op