De controle over gegevens is cruciaal voor de overheid. Daarom zijn wij toegewijd aan het maken van oplossingen die doelgerichte strategieën ondersteunen op basis van data, veiligheid en kennis. We ontwikkelen software en applicaties die waardevolle inzichten bieden en helpen bij het efficiënter beheren van overheidsprocessen.

Veilig

Wij houden ons aan de digitale Baseline Informatiebeveiliging Overheid tijdens ons werk voor de overheid.

Europees

Onze producten worden gehost op servers binnen de Europese Unie. Zo kunnen wij de Europese wetgeving waarborgen.

Duurzame samenwerking

Overheden blijven bij ons terugkomen met de vraag of we ook op andere gebieden kunnen meedenken. We werken samen op de lange termijn.

bg-left
bg-right

Onze visie op overheid

Inversable bouwt, host en ondersteund maatwerk oplossingen voor gemeentes, provincies en landelijke overheidsorganisaties. Onze IT infrastructuur is volledig gehost op Europese bodem, voldoet aan de NIS2 eisen van de EU en is voorzien van ISO27001 certificering.

Maatwerk software ontwikkelen wij op basis van internationaal erkende open source standaarden. Daarmee zorgt Inversable er voor dat uw oplossing aansluit bij het Nederlandse open tenzij beleid en het Europese open source beleid.

Inversable is al ruim 7 jaar de betrouwbare partner voor het ontwikkelen, hosten en ondersteunen van veilige overheidsapplicaties. Al onze oplossingen integreren eenvoudig in uw applicatielandschap en kunnen worden gekoppeld met uw inlog- en beveiligingsomgeving.

Casus 1

Inversable is gecertificeerd volgens de energiewet ODA. Dat betekent dat wij met de juiste toestemming energiemeters op afstand kunnen uitlezen. Zo helpen wij onder andere diverse gemeenten met automatisch inzicht in de energieprestatie van hun gemeentelijk vastgoed, zowel voor kleinverbruik- als grootverbruiksaansluitingen, zonder het plaatsen van kastjes of dongels.

Casus 2

Wij faciliteren diverse monitoringprojecten. Met ons Datastad-initiatief helpen wij gemeenten bijvoorbeeld met het monitoren van grote hoeveelheden klimaatsensoren in de openbare ruimte. Het is vervolgens eenvoudig om rekenregels en notificaties in te stellen voor deze sensoren.

Casus 3

Met onze gebouwgebonden informatiedienst voorzien wij gemeenten van real-time synchronisatie met alle belangrijke open databronnen zoals het Kadaster, CBS, EAN-codeboek, energielabelregister, KNMI en meer. Onze oplossing is eenvoudig te integreren in bestaande kaartlagen en applicaties, en kan ook gemakkelijk gedeeld worden met uitvoeringspartijen waarmee u als (lokale) overheid samenwerkt.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op