Het valt ons op dat de productieprocessen in de maakindustrie vaak op rolletjes lopen, maar dat goede IT-infrastructuur ontbreekt om alles in goede banen te leiden. Wij willen de regie over IT weer bij de maakindustrie leggen, zodat zij alles zelf tot in de puntjes kunnen regelen.

Schaalbaar

Wij bouwen aan schaalbare systemen die de data aankan van vandaag en morgen.

Betrouwbaar

Wij maken het systeem voor met open source technologie. Hierdoor behoud je controle over de digitale kant van je eigen maakproces.

Co-creatie

Wij werken samen met jou als expert aan een gebruiksvriendelijke oplossing.

bg-left
bg-right

Onze visie op maakindustrie

Ons team van big data-ingenieurs werkt samen met grote productiebedrijven om oplossingen te creëren voor de verwerking van hoogfrequente data. We werken in verschillende sectoren om industriestandaard open source oplossingen voor hoogfrequente data-analyse en monitoring te implementeren.

Onze oplossingen zijn altijd schaalbaar. Of je nu honderden, duizenden of zelfs miljoenen datagenererende apparaten in je systeem wilt opnemen, wij zorgen ervoor dat het mogelijk is.

Maatwerk voor maakindustrie

We begrijpen dat de producten die je als fabrikant maakt met veel zorg tot stand komen en dat elk bedrijf en product uniek is. De transitie naar en aansluiting op de digitale wereld kan complex en onoverzichtelijk lijken. Denk bijvoorbeeld aan het smart of conncected maken van bestaande producten. Wij zijn van mening dat veel kant-en-klare systemen op de markt niet de beste match zijn voor jouw maatwerkproducten. Daarom gaan we graag met je in gesprek om op basis van erkende ICT-bouwblokken de beste oplossing voor je te ontwikkelen en langdurig te ondersteunen. Zo zorgen we er samen voor dat de digitalisering van jouw product precies aansluit op jouw situatie, terwijl je, net als bij fysieke productontwikkeling, het geheel naar jouw wensen op maat kunt maken.

Casus

Sinds 2017 werken onze software-engineers samen met interne teamleden aan het creëren van de volgende generatie van hun in-house schaalbaar dataplatform.

We helpen met ontwikkelingscapaciteit, architectuurontwerp en diepgaande kennissessies, allemaal gebaseerd op open source technologie.

De cloud data-architectuur draait op bare-metal servers, kan oneindig schalen en verwerkt real-time data van tienduizenden verbonden apparaten.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op