Wij geloven in een leven lang leren en persoonlijke ontwikkeling. Daarom ontwikkelen we oplossingen die leerlingen en scholen in staat stellen hun eigen leerweg zo goed mogelijk vorm te geven. Wij willen meer regie geven zodat er gebouwd kan worden aan een mooie toekomst.

Administratie

Wij verlichten administratieve verplichtingen zodat er meer tijd overblijft voor het leerproces.

Leven lang leren

Onze oplossingen passen bij een persoonlijke leerweg, hoe die er ook uit komt te zien.

Samenwerken

Wij staan in nauw contact met verschillende onderwijsinstellingen om onze producten te verbeteren.

bg-left
bg-right

Onze visie op onderwijs

Wij geloven dat onderwijs voor iedereen toegankelijk moet zijn. Daarom gebruiken we geavanceerde technologie om complexe educatieve en administratieve problemen eenvoudig te maken. Zo kan er meer tijd worden besteed aan belangrijke zaken.

Bij Inversable hebben we het voorrecht om veel jonge professionals te verwelkomen. We investeren actief in het toegankelijk maken van moeilijke technologieën en concepten voor onze klanten, studenten en afgestudeerden. We stimuleren kritisch denken en bieden mogelijkheden om nieuwe technologieën praktisch te leren met echte bedrijfsvoorbeelden en peer-to-peer leren.

We onderhouden nauwe relaties met verschillende universiteiten en onderwijsinstellingen voor onderzoeksdoeleinden en praktijkopdrachten.

  • University of Twente
  • Saxion University of Applied Sciences
  • Flanders Business School
  • KU Leuven
  • Codidact Learning

BadgeCollect

Inversable heeft op basis van de wereldwijde open standaard Open Badges het platform BadgeCollect ontwikkeld. Met BadgeCollect worden eenvoudig badges in onderwijs, bedrijfsleven en overheid uitgedeeld voor behaalde skills en vaardigheden. Met open badges waardeer je op een leuke en interactieve manier behaalde prestaties op een gestandaardiseerde manier.

SEN-app

SEN-app is in 2018 gestart met de missie om scholen te helpen buitenschools leren in goede banen te leiden. Inmiddels is SEN-app, in constante samenwerking met scholen doorontwikkeld tot een platform dat breder ingezet kan worden dan buitenschools leren alleen. Met de portfolio feature en schoolpas-functie kan SEN-app middelbare scholen breed ondersteunen.

SEN-app is een product van Inversable.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op