Ontdek de mogelijkheden van nieuwe technologie in BIC-LAB

Inversable is de drijvende kracht achter het Business Innovatie Lab op De Gasfabriek. In dit lab faciliteren we kortlopende trajecten waarin we kijken of we een creatieve oplossing kunnen vinden voor jouw vraagstuk door het inzetten van nieuwe technologie. Het lab biedt ook ruimte aan studenten en start-ups om op een fijne werkplek aan de gang te gaan met nieuwe ideeën.

Veilig chatten

Veilig chatten met je eigen documenten, bijvoorbeeld om een nieuw beleidsplan op te stellen in de zorg? Vanuit het lab ontwikkelen we een chatbot die veilig offline op je eigen systeem kan draaien en die zonder internetverbinding in staat is vragen over je eigen documenten te beantwoorden.

Energie woning

Weten of je woning energie-efficiënt is? Op basis van slimme meter data en gegevens uit de verwarmingsbron maken we in het lab slimme inzichten in de energieprestatie van een woning.

Slimme apparaten

Wil je een ‘dom’ apparaat slim maken? Oftewel, een bestaand apparaat meer mogelijkheden geven door het verbonden te maken met het internet? Vanuit het lab ontwikkelen we modules om bestaande apparaten eenvoudig online te brengen met geoptimaliseerde 4G connecties en eenvoudig aan te sturen IoT (Internet of Things) chips.

Inversable helpt je verder

Meer weten over ons of het BIC Lab?

Neem dan gerust contact met ons op. Laten we samen innoveren!

graphic-2