Inversable is een ODA

Wij zijn een ODA: Overige Diensten Aanbieder. Dit betekent dat wij, met toestemming, meterstanden mogen uitlezen van kleinverbruikers. Onze diensten zijn technisch sterk en helemaal up to date met de techniek van 2024.

Slimme meters uitlezen

Wij kunnen een slimme meter bij iemand thuis installeren en met toestemming uitlezen. Binnen drie dagen weten we dan al hoeveel energie er verbruikt wordt en hoe het huis ervoor staat.

De voordelen van onze ODA

Geen pull, maar push! In tegenstelling tot andere ODA’s sturen wij data wanneer wij de data hebben. Dit betekent dat nieuwe informatie niet opgevraagd hoeft te worden, want het staat voor je klaar wanneer wij het binnen krijgen.

Onze ODA maakt gebruik van nauwkeurige foutcodes. Wij geven duidelijk aan waar het fout gaat om het probleem zo goed mogelijk te identificeren en op te lossen.

Grootverbruikaansluitingen

We kunnen via ons initiatief Voorstroom ook alle gangbare grootverbruikaansluitingen uitlezen. Daarmee zijn we dus de one stop shop voor groot- en kleinverbruikaansluitingen.

Interesse?

Wij bieden scherpe prijzen en sterke techniek. Wil je graag een kennismakingsgesprek inplannen om te ontdekken wat we voor jou kunnen betekenen? Vul dan onderstaand formulier in

Casus Demo Project Hybride

Wij ontwikkelen en hosten de data-omgeving voor het Demonstratieproject Hybride in Nederland. Inversable heeft het project voorzien van een schaalbare data-architectuur en implementatie om miljarden metingen van 200 externe opstellingen gedurende 2 jaar te verwerken. Elke van de 200 externe opstellingen stuurt elke 15 seconden 30 metingen naar onze big data cloud-omgeving.

Casus DACS-HW

De komende 3 jaar loopt in Dalen een onderzoek onder de naam DACS-HW met als doel om aan te tonen dat het mogelijk is om overbelasting van het elektriciteitsnet in een wijk te voorkomen door hybride warmtepompen gezamenlijk aan te sturen, zónder dat dit ten koste gaat van het warmtecomfort in de woningen.

Inversable helpt je verder

Meer weten over ons of open source technologie?

Neem dan gerust contact met ons op. Laten we samen innoveren!

graphic-2